szulak Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam Jestem Piotr posiadam VW Polo 1.7 SDI 97r. przymierzam się do zakupu AUDI A4 B6 Avant Pozdrawiam
KrzysiekAudiA4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam,jestem Krzysiek z Kochanowic woj.Śląskie okolice Lublińca Posiadam Audi A4 1.9 TDi 90PS z rocznika 1995r. sedan kolor Czarny LZ9U Mój samochód posiada szyberdach,klimatronic,elektryczne lusterka + przednie szyby, przednie lampy z tzn. modelu po liftowego z ksenonowymi zamiennikami chińskimi,nagłośnienie : przednie drzwi głośniki z Bose orginalne, tylnie drzwi z Alpine o mocy 240watt ,na półce głośniki Alpine o mocy 240Watt ,w bagażniku wzmacniacz a JBL model GT5-A604 4 kanałowy oraz tuba z Blaupunkta 800watt. Radio Kenwood KDC-BT31U z Bluetoothem,USB oraz AUX. Skórzane siedzenia orginalne z modelu poliftowego. Przebieg 296tys km wymieniony rozrząd przy przebiegu 254tys km olej wymieniam co 10tys km na mobil 10w 40 Pozdrawiam wszystkich Audi Maniaków i liczę na jakieś pozytywne porady podciągnięcia mocy w mojej perełce
PABLO Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Kolego pełny opis auta wraz ze zdjęciami umieszczamy w dziale Moja A4 Witamy na forum
góraleczka Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Co prawda trochę czasu już minęło od mojej rejestracji , najwyższy czas aby się z Wami przywitać Ania ,jestem szczęśliwą posiadaczką A4 B8 2.0 TDI
adis007 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Aktualnie szukam a4...dlatego tu trafiłem ) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi