bombowy dyzio Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Poszukuję odpowiedzi na nurtujące mnie pytania co do mojego małysza 1,9 TDi
ovball Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jeszcze raz Witam Wszystkich, mam na imię Krzysiek , jestem z Wrocławia i jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 1,9 TDI z 2006r Sedan, dopiero uczę się tego autka więc postaram się najpierw uważnie czytać już napisane posty zanim sam napiszę post który prawdopodobnie już gdzieś jest, a już na początku mam wiele pytań, mam nadzieję że odpowiedź znajdę w postach :-) Pozdrawiam Wszystkich i do zobaczenia na listach forum i na zlotach ... :-)
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tu się tylko witamy Witamy na forum
jokero42 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi
chacuno Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam wszystkich, jestem Damian, posiadam Audi A4 S-Line B5 1.8T. Jestem Nowicjuszem w dziedzinie mechaniki i samochodów, dlatego oczekuję trafnych wskazówek i podpowiedzi, pewnego dnia i ja będę mógł się wykazać.
hakunamatata Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Witam. Na imię mam Paweł, pochodzę z lublina. Obecnie pomykam A3 97 1.8T i trafiłem tu poszukując S4 B5. Na codzień zajmuje się komputerami, mam własny serwis komputerów, laptopów i elektroniki (także samochodowej, czujniki, sterowniki, komputery silnika itd ), serdecznie zapraszam na ulice wesołą 14.
Rekomendowane odpowiedzi