PABLO Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witamy na forum Zapraszam http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-wtorek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3558.html#top
Michuro Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam, pozdrowienia z Bełchatowa.
RAV3N Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witajcie! Aktualnie jeżdżę Hondą Legend z 2000r., ale chciałbym zmienić auto na coś młodszego. Biorę pod uwagę 3 modele pod uwagę: Audi A4 B8 Avant Honda Accord VIII Tourer Skoda Superb II Robię małe przebiegi dlatego myślę o benzynie, w przypadku A4 myślę o 1.8 TFSI (160KM). Nie wiem czy to dobry wybór? Każde z aut szukam w rocznikach od 2008r. na fakturę VAT 23%, ponieważ chciałbym jeszcze z 2 lata leasingować samochód. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj więcej informacji na temat tego modelu
nashkarol Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witajcie Mam na imię Karol, mieszkam w Braniewie (województwo Warmińsko-Mazurskie) i od trzech tygodni jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant. Maszyna wiekowa, bo z rocznika 1996, ale wybór przemyślany i świadomy (po przetestowaniu wielu wynalazków - nawet sporo młodszych). Jednostka 1.8 5v 125KM, przebieg 179 tyś. , kolor czarny Pozdrawiam administratorów, moderatorów i wszystkich użytkowników forum !
Rekomendowane odpowiedzi