ostry_we_k Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witam mam na imię Adrian jestem z Włocławka. Jestem posiadaczem AUDI A4 B6 1.6 ALZ 102 KM. Pozdrawiam wszystkich z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 witaj na forum:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartdetailing Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witamy wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 siema:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedi85 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Panowie borykam się z dużymi ubytkami oleju w silniku 1,6. Od jakiegoś czasu przeglądam fora internetowe i natykam się na rozwiązania problemu w silnikach ALT 2.0 . Czy ktoś z Was przerabiał odmę olejową w 1.6 i ma sprawdzony sposób na rozwiązanie uporczywego problemu z olejem w dolocie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florianomariano Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam,mam na imię Bartek,jestem z Bydgoszczy i jeżdżę A4 B5 Avant 1.8 ARG 135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witamy na forum Odpowiedź znajdziesz w działach technicznych, tutaj się tylko witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarloS91 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam wszystkich serdecznie:wink: Niedawno stałem się posiadaczem upragnionej A4 B5 z kultowym silnikiem AFN:D Pozdrawiam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 witam zapraszam http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-slupskie-plac-zwyciestwa-sroda-godz-19-a-3091/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amano Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witam Patryk z Lublina. Audi b7 2.7TDI Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi