matikte Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Witam Mam na imię Mateusz, na forum zarejestrowalem sie juz jakis czas temu ale wtedy jeszcze nie posiadalem A4 Do tej pory jezdzilem tez autem concernu VAG Audi TT 1,8T Quattro jednak kazdy kiedys musi podjac wazne decyzje w zyciu i czasami pewne okolocznosci sprawiaja ze czas na zmiany Od dluzszego czasu wiedzialem, ze jesli zamienie TT to tylko na Audi A4 A wiec stalo sie i zostalem posiadaczem Audi A4 B6, rocznik 2002, 1,9TDI (130KM) Auto wymaga kilku kosmetycznych zabiegiegow ale o tym moze później w innym temacie Pozdrawiam Mateusz
mateusztbg Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Witam, właśnie się zarejestrowałem, mam na Imię Mateusz, jestem posiadaczem A4 B5 fl 1.9TDI 90km. Przez 5 miesiący posiadania auta zrobiłem już ponad 5 tysięcy km, jak narazie bez problemów Pozdrawiam
GolcyNos06 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Siema ! Nazywam się Michał , pochodzę z Lublińca od paru dni jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.8t quattro Kombi , mam nadzieje że dowiem się od was cennych wskazówek co do A4 i mam nadzieje że spotkamy się wkrótce na jakimś spocie Pozdrawiam.
gr8stuff Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Cześć, Jestem nowy na formum i witam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi