sajmonGos Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Mam na imię Szymek i szukam s4b5. Obecnie ujeżdżam a6c5. Mam nadziej, że pomożecie mi w poszukiwaniach Pozdrawiam maniaków 4 kółek na przodzie
przemo5697 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Witam Mam na imię Przemek. Od kilku dni posiadam A4 96r i już niestety pierwszy problem. Ale mam nadzieje, że z Waszą pomocą jakoś go rozwiąże:) Pozdrawiam
bastian77 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Witam wszystkich. Miło mi dołączyć do Audi A4 Klub Polska. Szerokości i przyczepności Wam życzę jak i sobie też Mam nadzieję, że jak to się mówi "pomożecie...? - tak pomożemy..." Ja również w miarę możliwości i swojej wiedzy też będę pomocą radzić.
kamilloo2 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Cześc Wszystkim Jestem posiadaczem już drugiej A4 B5, tymbardziej miło się przegląda posty ile ludzie z tego forum wkładają w nie serca. Oby mnie również udzielała się ta atmosfera
audi A44 Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 Witam! Chciałbym się z wami wszystkimi serdecznie przywitać na tym forum (chyba lepiej było by przy jakiejś flaszce ) Od niedawna stałem się posiadaczem a4 B6 2,0 FSI i mam nadzieję że bedę zadowolony bo już troche negatywnych opinii sie nasłuchałem o tym silniku Pozdrawiam! Paweł
Rekomendowane odpowiedzi