miodzio992 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witajcie, posiadam audi a4 b5 1995r. 1,9 tdi 90 km od 6 lat. Do tej pory jeszcze jeździ i póki co na inny nie wymieniam Forum przeglądam od bardzo dawna jednak dopiero teraz rejestruję konto, aby nauczyć się czegoś więcej, dowiedzieć się nowych rzeczy.
pieron82 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam użytkowników i pasjonatów Audi !!! Od ponad roku czasu mam przyjemność użytkować A4 2.0 TDi S-line CAGA z 2010 Avant w kolorze białym (ibis). Do tej pory byłem bardziej z boku ale muszę przyznać, że wartość jaką daje A4-klub i jego użytkownicy jest nieoceniona spotkamy się najczęściej na drogach śląska, małopolski, mazowsza, lubelszczyzny, podkarpacia i w świętokrzyskim oraz trochę rzadziej na zachodniej ścianie PL
karamba1977 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 To moje Audi zakupione trzy dni temu. Pierwsze wrazenia z jazdy: po prostu super ! Moja wersja to s-line. Mieszkam na stale za Odra i szczerze mowiac dlugo szukalem moja niunie. Pozdrowienia dla wszystkich milosnikow marki Audi i szerokosci i przyczepnosci na drogach
FASTSHOPP Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 witam wszystkich milosnikow audi a4
P01 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam wszystkich posiadaczy audi.Posiadam A4 B6 Avant 1.9 TDI od ok 2 tygodni ale moim marzeniem byla od zawsze:)
audithebest Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam wszystkich szczęściarzy posiadających AUDI w szeczególności A4 B6 1,9TDI. Mam nadzieje że razem uda się rozwiązać wiele problemów i nacieszyć się wieloma sukcesami
Rekomendowane odpowiedzi