akjam Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bako Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam wszystkich, Do zarejestrowania sie u was skłoniła mnie chęc kupna A4 B7 w kombi i modzenia go, a mysle ze to forum i wy forumowicze mi w tym pomozecie jako że moj poprzedni projekt prawdopodobnie zostanie zakonczony teraz szukam czegos innego, to krótki filmik mojego poprzedniego projektu: VW BORA on TH-Line wheels on Vimeo Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biszkopt18 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam wszystkich jestem szczesliwym posiadaczem a4 b7 sedan i mam nadziej ze to forum mi bardzo pomoze gdyz jest tu naprawde bardzo duzo pomocnych materiałów do zrobienia sobie koło włąsniej audiczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asadolewski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam. Jestem posiadaczem Audi A4 Avant 1.8 Turbo z 2000 roku. . Mam nadzieje że te forum mi pomoże a może to ja komuś coś pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 :hi:witamy i oczywiście, że pomoże - o A4 wiemy wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 :hi:witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 :hi:witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 :hi:witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oko99914 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam! Od lipca 2012 jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9TDI 110 KM. Kocham niemieckie samochody z grupy vag gdyż przed wynalazkiem fordem którego miałem przed audicą miałem 3 volkswageny i byłem z nich bardzo zadowolony i wiem że już nigdy nie kupie nic innego niż z grupy volskswagena !!! Pozdrawiam wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi