Marek 63 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich Klubowiczów. Zaczynam przygodę z audi,warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynek30 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam, nazywam się Krzysiek, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 z 95r. Pozdrawiam serdecznie:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siema!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warsza65 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam jestem Damian.planuje zakup a4 b6 awf z 6-cio biegowa skrzynia biegów ,myślę ze dowiem się tu dużo rzeczy na ten temat pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szon01 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć i witam !Mam na imię Tomasz i od roku posiadam A4-B5 quattro 1,8T i to jest mój najlepszy samochodzik jaki miałem. Jeszcze nic się nie popsuło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwiczanin1992 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 cześć wszystkim ! na początku chciałbym sie przedstawić . jestem Szymon znad morza, mieszkam w kołobrzegu . posiadam a4 z 97 roku . sinik 1,6 o mocy 101 km . co więcej pisać . napewno chce zapytac jak edytować swój profil ? tzn jak zmienić silnik tzn jego pojemnosc itd ? gdyz mialem kupic takie auto jakie mam w profilu niestety wyszło inaczej .a 2 gie pytanie to jak dodac post czy temat zebym mógł przedstawic swoje auto ? pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i licze na waszą pomoc jesli chodzi o wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbik110 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. W związku tym, iż większość mojej rodzinki pomyka OOOO chwaląc samochody pod niebiosa:wink: to i ja jakiś czas temu zakupiłem moje pierwsze A4 b5 na próbę i się nie zawiodłem. Prawdopodobnie na dłużej zwiąże się z tą marką a forum przeglądam od pewnego czasu, nie pozostało mi nic innego jak dołączyć do szanownego grona klubowiczów A4 z czego jestem bardzo zadowolony. Powoli myślę o zamianie B5 na B6 lub B7, bardzo chętnie skorzystam z rad bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów no ale to już w innym dziale:cool: Pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi