sqfaru Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich! Na forum zarejestrowany jestem od kilku miesięcy ale do tej pory tylko czytałem, teraz noszę się z zamiarem zakupu auta spod znaku Audi i szczerze mówiąc więcej pewnie będę pytał niż odpowiadał - przynajmniej na początku. Z lektury kilkudziesięciu wątków wiem, że to właściwe miejsce na zdobycie odpowiedniej wiedzy czy zyskanie miarodajnych opinii. pzdr sqfaru
Otylion Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam Panowie. Kupiłem niedawno A czwóreczke B sześc i niestety cos ja boli a ja nie wiem gdzie ;p w innym poście rozwinę ten temat
Gontar5202 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam wszystkich forumowiczow, Na forum szukam odpowiedzi na kilka pytan dotyczacych Audi A4 B6. Pozdrawiam.
soltys1986 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzień dobry wszystkim forumowiczom. Dzisiaj założyłem konto na forum i zgodnie z zasadami chciałbym się z Wami przywitać. Jestem posiadaczem Audi A4 B6, rok prod. 2001. Pochodzę z województwa podlaskieg, mieszkam obecnie w Niemczech. Pozdrawiam, Rafał
Estagel Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam, Audi S4 i nie tylko. Na forum szukam ciekawostek dotyczących Audi. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi