wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 WITAJ NA POKŁADZIE KLUBU AUDI A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzybek144 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich. Jestem Łukasz, i dopiero co rozpoczynam swoja przygodę z A4. Posiadam B6 z silnikiem 1,8T w Quattro, i jak na razie jestem bardzo pozytywnie zaskoczony stylem jazdy jaki oferuje mi ten samochód. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy32 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Jestem Adam.Od miesiaca jestem posiadaczem a4 b5 99' na razie wszystko ok jestem zadowolony z tego auta:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-avid Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam, mam na imię Dawid Pochodzę z DG ale aktualnie mieszkam u narzeczonej w Jabłonce (w lipcu weselicho). I tutaj właśnie po czołówce moim seicento szukam aktualnie audićki do kupienia. W domu aktualnie mamy audi a4 b5 1.9 90kM i jak dla mnie - idealny pojazd. Prosty, wygodny i porządny. Od pewnego czasu interesuję się diagnostyką elektroniczną (dawniej hobbystycznie naprawiałem auta swoje i znajomych oraz pomagałem im namierzyć usterki). Powoli przy pomocy kabelka i kilku programów zagłębiam się w temat. Rejestruję się głównie właśnie dla tych tematów. Pozdrawiam i zapraszam do pomocy a także z ofertami sprzedaży jeżeli ktoś chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi