Gość cwiara Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrradzio Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, Od niedawna jestem posiadaczem A4 b5 z oryginalnym przebiegiem 88000km:) trudno w to uwierzyć, ale tak to prawda:) Do zobaczenia na zlotach:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniooo77 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jestem posiadaczem od niedawana audi A4 model b6 jestem z Żyrardowa i mam wiele pytan.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_a4 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Niedawno zakupiłem Audi A4 B5 i zakochałem się w nim, więc rejestracja tutaj była tylko kwestią czasu Pochodzę z Torunia i pozdrawiam was serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eS-Wu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witajcie. Mam na imię Sebastian. Przeglądam to forum już od jakiegoś czasu lecz dopiero jakieś 2 tygodnie temu zostałem szczęśliwym posiadaczem nawet zadbanego Audi A4 B5 Avant '00r z silnikiem 1.8T oraz z napędem Quattro. To są moje dopiero pierwsze kroki z tą marką więc pytań jest sporo, aczkolwiek na część pytań, odpowiedzi już znalazłem właśnie dzięki Forum. Jeśli tylko nadarzy się okazja pomóc na pewno pomogę. Jeszcze raz Witam Wszystkich i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek LB Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Biała Podlaska wita wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jas6666 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi