Gość gylo_rm Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Powitać wszystkich. Jestem na etapie poszukiwania rodzinnego auta w benzynie z automatem. Do tej pory poszukiwałem wśród aut francuskich. Ciężko coś znaleźć ciekawego wśród francuzów więc szukam w innych markach, również w AUDI.
camillotychy Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Hej, jestem Kamil z Tychów, śmigam A4 B6
maniek240676 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. aktualnie posiadam nissana almere, niezawodne auto ktore wykancza korozja:-( jestem na etapie poszukiwania nowego pojazdu ktory ma byc rownie niezawodny a przy tym niekorodujacy. wybor padl na audi A4 lub A6. roczniki 2002-2004. interesuja mnie wersje kombi z nieduzymi silnikami(1.8 T, 2.0, 2.4) w benzynie pod instalacje gazowa. Tylko manual(boje sie ewentualnych wydatkow) Mam nadzieje ze dzieki forum dowiem sie wiecej o tych modelach dzieki czemu bede mogl zakupic jakies fajne autko. wiem ze nie latwo bedzie znalezc nie spanachana sztuke, i licze na wasza ewentualna pomoc w wyborze. pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi