espania Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ...Witam jestem z Poznania, kolejne Audi w moich rękach to A4 B6 Avant, 1.9 TDI z 2004r...Pozdrawiam wszystkich!!!
przemek16z Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Witam jestem z okolic Człuchowa, zakupione pierwsze Audi A4 B5 1.8 ADR + GAZ z 1998r. Pozdrawiam
Mano4 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Witam jestem z okolic Gliwic witam z mojej 1.8T avant 2003
Kamiszu Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Chciałem się przywitać jak chyba nakazują dobre maniery na każdym forum. Więc kilka słów o mnie i o aucie. Na imię mam Łukasz i jestem z Wałbrzycha. Poruszam się a4 b5 z motorem 2.5 tdi. Nigdy jeszcze nie posiadałem a4 więc wasze uwagi i pomoc będzie mile widziana w rozwiązywaniu wszystkich chochlików które będą się pojawiały Wiec jeszcze raz SIEMA
puławiak Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Witam jestem z Puław dzisiaj satałem się posiadaczem swojego pierwszego w życiu Audi jak na razie jestem strasznie zadowolony co będzie dalej czas pokaże Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi