zioło.wlkp Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Witam witam ... właśnie nabyłem Audi A4 B6 i po kilku godzinach jako użytkownik muszę przyznać, że każdy poprzedni pojazd to tylko samochód teraz wiem ,że Audi to więcej niż auto:) mieszkam w Szamotułach jakieś 30km od Poznania i zawsze zastanawiałem się nad kupnem Audi lecz przyznaje z przykrością ze za każdym razem wybierałem coś innego aż w końcu nadszedł ten dzień i ma A4 B6 Avant modelowo 2004 produkcja 2003 1.9 TDI.Mam nadzieje,że w wielu sprawach koledzy ze znajomością B szóstek mi pomogą a nie ukrywam ze tej pomocy już potrzebuje:) Pozdrawiam i WITAM wszystkich ...Radek
bzdyrab94 Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Witam wszytskich, jestem posiadaczem Audi a4 b5 2000r(Lift) z silnikiem 1.9 TDI AJM 116km - mapa coś około 150km (Dokładnie nie wiem ponieważ kupiłem już z taką mapą,)
arch_vip Opublikowano 14 Maja 2014 Opublikowano 14 Maja 2014 Witam, do tej pory przyglądałem się i przeglądałem posty innych aby dowiedzieć się jak najwięcej odnośnie najlepszej marki na świecie jednak przyszedł czas na również udzielanie się w postach dlatego witam Wszystkich z tego miejsca i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi