stachu86 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam Forumowiczów, obecnie nie posiadam swoich 4 kółek, ale właśnie dlatego zarejestrowałem się tutaj na forum bo jednak Audi to Audi. Obecnie jestem na etapie poszukiwania. Mam nadzieje że chęci mnie nie odejdą bo jest ciężko o zadbaną klAUDIę ;-) przy okazji mam nadzieję że wiele się tutaj nauczę od starych wyjadaczy. Pozdrawiam Paweł
szczupaczek Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam nazywam się Radek. Aktualnie jeżdze innym autkiem ze stajni Vag ale w niedalekim czasie planuje się przesiaść na Audi A4 Pozdrawiam wszystkich
reloop21 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam... nazywam sie Michał aktualnie posiadam A4 B6 jestem bardzo zadowolony z tego samochodu i już planuję wykorzystać forum do najbliższych MOD-ów pozdrawiam wszystkich :hi:
cztery kołka Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam wszystkich forumowiczow oraz posiadaczy AUDI.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi