Wąski Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witaj na forum,zapraszamy do czynnego udziału w naszej społeczności
Cudak Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 :-) Witam wszystkich pozdr. Marcin
MaKA Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 To jest mój pierwszy post na tym forum, wiec chciałbym się w nim przywitac ze wszystkimi. No i jeszcze parę słow o mnie, mieszkam w Turku, mam 24 lata i jeżdżę czarną Audi B5 ;] Pozdrawiam wszystkich
air Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dzień dobry wszystkim. To może tytułem wstępu powiem, że szukałem w necie jakiegoś kompetentnego forum na temat Audi A4, bo właśnie takie, nie dalej jak dwa dni temu, sobie sprawiłem. Nie zamierzałem się logować i swą osobą zaprzątać uwagę jakiegoś serwera, ale tu u Państwa wszystko jakieś takie tajemnicze i linki nie działają. Żeby się czegoś dowiedzieć trzeba stronę rozpoznać bojem, co niniejszym czynie - znaczy macie mnie teraz na głowie, ale sami chcieliście . No to jeszcze o sobie - zamieszkuje Stołeczne Miasto Poznań, choć poznańczykiem nie jestem. Do teraz jeździłem starymi mercami, ale mnie się zachciało mieć coś nowego, a merc niestety kończy się na roku 1985 z modelem W123, więc zakupiłem Auto Union B5 (cztery kółka to nie jest logo audi ) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi