Mozi Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam, Jako, że od kilku miesięcy jestem posiadaczem A4 B5, postanowiłem wreszcie poszukać forum, na którym będę mógł znaleźć odpowiedzi na zadawane sobie czasem pytania. Tak właśnie trafiłem tutaj i nie żałuję. Jako, że do przeglądania info dla wtajemniczonych trzeba się zarejestrować i ładnie przedstawić, to właśnie to czynię Jeszcze raz witam i życzę miłego dnia:)
jogi babu Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam szanowne grono wielbicieli i posiadaczy samochodów marki Audi. Mam nadzieje że poznam tu wielu miłych ludzi i dowiem się czegość ciekawego. Sam też mam nadzieje wnieść coś pożytecznego i ciekawego to tego forum.
broda83 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 witam wszystkich wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem audi A4 1.8
ykk Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witamy Tarnobrzeg sie obija, nie robi spotow, a ludzi przybywa przybywa.. Nie to co wasze blizniacze miasto..
robert199 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 niemam wprawdzie audi, ale myśle, ze dzięki temu forum zdobęde troche informacji na temat diagnostyki vag
misza Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam po raz wtory nie wiem co sie sie stało ale od jakiegos czasu nie moge sie zalogować na swoim starym nicku "calt" pzdr M.
Rekomendowane odpowiedzi