Dziunkow Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Cześć jestem z dolnego śląska mam B5 1999r 2,4 v6 quattro pozdro dla wszystkich.
wozny83 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem jakiś czas zalogowany ale dopiero dziś postanowiłem przeglądać forum dokładnie Jestem jeszcze przed zakupem samochodu ale zapewne za jakiś czas pojawię się ze swoim nabytkiem
diakonx Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Dodałem Fotkę mojej audiczki pozdrawiam
lomak90 Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Miło powitać wszystkich użytkowników Audi Ja od roku bujam moją A4 B8 2.7 TDI. Już 240tys km wytańczone ale autko nadal jeździ i wygląda świetnie. Życze wszystkim samych przyjemnych chwil spędzonych za kółkiem
vowo Opublikowano 28 Listopada 2014 Opublikowano 28 Listopada 2014 Witam! Aby nie zostać zbluzganym na wstępie witam się jestem Patryk i zajmuję się elektroniką pojazdów grupy VW. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi