3ka Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam serdecznie użytkowników forum. Mam na imię Kamil i jestem z Warszawy. Mój nowy zakup to A4 B8 136KM, 2009r. Oczywiście jestem tu by czerpać z Waszej wiedzy, ale obiecuję, że swoimi doświadczeniami też będę się dzielić, co by nie być tylko takim pasożytem. Chętnie kiedyś wybiorę się na jakieś spotkanie klubowe. Pozdrawiam Kamil
Kaspian Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, jestem Kaspian, pozdrawiam wszystkich serdecznie
miki5550 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jestem z okolic Piły.A4B5 AVANT 1.9 TDI 110km 1997Zaczynam swoją przygodę z Audi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Miki5550
Berserker88 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jak w temacie. Chciałem powitać wszystkich użytkowników tego forum a takze posiadaczy audi a4. A korzystajac z okazji, chciałem życzyć Wszystkim Wesołych Świąt. Pozdrawiam Mariusz
Feyro Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, wszystkich forumowiczów, klubowiczów oraz wszystkich miłośników audi. Trzy tygodnie temu stałem się posiadaczem A4 Avant B7 z silnikiem 2.0 TDI. Po blisko 8 latach zakończyłem znajomość z Renatą z Francji zwaną Laguną 2, aby tym samym cieszyć się użytkowaniem niemieckiej technologii. Jak na razie wrażenia "in +". Powoli zaczynam się przyzwyczajać do "skrojonego na miarę czarnego garniturku" . Mam nadzieję i plany aby pozostać na dłużej przy czterech kółkach w logo. Pozdrawiam Feyro
zadzior21 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam, o i nawet koleżanka z Bytowa witaj jak Ci sie sprawuje samochod z takim silnikiem? ile to ma mocy? Nie narzekam, posiadam go co prawda od kilku miesięcy, i jak dotychczas żadnych problemów, podobno te silniki lubią "łyknąć" nieco oleju, jednak nic takiego póki co nie ma u mnie miejsca 150 koni
kolaś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Siemanko wszystkim Audi A4 B5 Avant 1.8T
Rekomendowane odpowiedzi