achmed Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam wszyskich moje nowe auto to Audi a4b5 avant 99 polift 1.9 tdi afn
krecik-katowice Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Cześć, Witam Nazywam się Michał i jak nazwa tematu wskazuje, mieszkam w Katowicach (chociaż pracuje w Krakowie ). Trafiłem na to forum ponieważ planuje zakup audi A4. Dokładnie A4 B7 1.8T Avant quattro. Wcześniejszy samochód to Toyota Celica, niestety musiałem się z nią rozstać. Aktywnie uczestniczyłem w życiu forum celicy, mam nadzieję, że również tutaj na forum A4 będę mógł pozyskać cenną wiedzę o tym samochodzie oraz samemu służyć pomocą w miarę możliwości. Z tematów Hyde Parkowych, ze względu na wykształcenie oraz pracę, chętnie pomogę z elektroniki. Pozdrawiam i mam nadzieję, do zobaczenia na spocie! Edytowane 23 Grudnia 2014 przez krecik-katowice
fan84 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam wszystkich klubowiczów i forumowiczów. Piszę z Rudy Śląskiej, nie mam jeszcze Audi ale zdecydowałem się na zakup A4 kombi i mam do Was parę pytań Mam zamiar uczęszczać w spotach i zlotach ale wiadomo najpierw trzeba kupić Ja się juz zdecydowałem...
Rekomendowane odpowiedzi