m1chal_p Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cześć! Na początku stycznia stałem się właścicielem czarnej Audi A4 B6 Avant. Kupiłem ją w Gdańsku, a teraz doprowadzam ją do zadowalającego mnie stanu Wcześniej jeździłem też VAG-iem, a dokładniej VW Bora, również w TDI. Bora dwa dni temu poszła w świat. Pozdrawiam, Michał
tobik.80 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 (edytowane) Siemka siemka ! Mam nadzieje ze pobyt na forum pomoże rozwiać mi przyszłe pytanie związane z Audi Edytowane 21 Stycznia 2015 przez tobik.80
Goofy2 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 witam od tygodnia jestem posiadaczem czerwonego audi a4b6 avant w s-line. na dzien dobry mam pytanie mam nadziej ze ktos pomoze.. mam seryjne radio concert bez zmieniarki i chcialem spytac czy da sie podlaczyc zmieniarke/adapter zeby miec usb.. jesli tak prosil bym o przykladowy link do aukcji pzdr
LUKKI183 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam! Od 2 miesięcy jestem, jak na razie, szczęśliwym właścicielem Audi A4 b8 Avant 2,0 quattro. Mam nadzieję, że tak zostanie. Pozdrawiam
audi1.8T Opublikowano 21 Stycznia 2015 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Cześć jestem tutaj nowy. Jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.8 t 2003 r. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi