Tomekq12 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam, od niedawna jestem posiadaczem A4 B6
goldi Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witamy na forum a zwiedzałęm nie dawno elektrownie bełchatów
reporter Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam od wrześnie jestem posiadaczem czerwonego Audi A3 8P. Pozdrawiam!
banner1983 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam wszystkich forumowiczów i posiadaczy Audiczek A4 róznej maści z Polski ...jestem tu nowy i mam pare problemów z moją niunią...sprawdziłem bledy vcds-em i wyszło mi kilka błedów i nie wiem gdzie co i jak pisac bo głownie chodzi mi o sondy w mojej a4 i jej bledy i nie wiem w jakim dziale zacząć wątek...jakby co to proszze o szybką odpowiedź forumowiczówpozdrawiam Paweł
pejot89 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam wszystkich! Jestem z Gdańska i za dokładnie cztery tygodnie zamierzam kupić A4 B6 1.8T Ciąg dalszy mojej historii odnaleźć będzie można w konkretnych wątkach
Rekomendowane odpowiedzi