Magdalenah Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magdalenah Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witamy i tak trzymaj bo będziesz miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek29 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Dzieki za przyjęcie do grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toredo Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam wszystkich . Od paru dni jestem posiadaczem A4 b5 1.8T Quattro AEB . Niestety jak to przy samochodzie z '97 jest przy nim troszkę pracy wizualnej i niestety jak się okazało po kupnie u zaprzyjaźnionego mechanika jest przy tym silniku troszkę pracy (poprzedni właściciel uważał się za fanatyka - NIC przy silniku nie robił od 1,5 roku przez co muszę teraz nadrabiać ) Rejestracja mam nadzieję pozwoli mi wyszukanie problemów z jakimi spotkam się nie raz. (rozgadany....rozpisany jestem ) Witam jeszcze RAZ!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abcdef123456 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No i zostałem fanem marki:) może dlatego że udało mi sie kupić chyba naprawde zadbany egzemplarz.. Fure kupiłem w sobote może trochę bez przekonania ale pojeździłem dwa dni no i jestem naprawde pod wrażeniem jak na 1999 rok to jest mistrz!!! ..zobaczymy jak długo:) Pozdrawiam serdecznie koleżanki i kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam kolegę z okolic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik1972 Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam serdecznie, Sprowadziłem sobie osobiście z Niemiec kilka dni temu A4 B6 1.6 ALZ sedan. To moje pierwsze Audi w życiu. Jak narazie jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InterSharp Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam wszystkich na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemkq Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi