Fritz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam! Jestem z szczęśliwym posiadaczem Audi A4 96r, mieszkam w okolicach Lublina. Pozdrawiam
darrp Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam wszystkich serdecznie. Niestety nie jestem użytkownikiem A4 , ale posiadam A6 z silnikiem AFN z której jestem bardzo zadowolony. Mam na imię Darek i jestem z wawy. Pozdrawiam
andrzej_opole Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 właśnie kupuję.. audi A4 B7 rocznik 2005 2,0 TDI sedan - przez pośrednika z niemiec- czy ktoś może mi doradzić czy jest duża różnica miedzy ręczną skrzynią a multitronic? w zakresie osiągów jaki i eksploatacji ( koszty- naprawy itp) z góry dziękuję. bo konkretny modek jeszcze nie wybrany - a czas goni...POzdrawiam Andrzej_opole
wotusz Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hej mam na imię Wojtek i jestem szczęśliwym (jak narazie) posiadaczem A4 z silnikiem 3.2. Jestem z pomorskiego.
Don Diego Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Mam na imię Dominik, jestem z Poznania, od niedawna śmigam A4 Avant b7 2.0 Tdi pozdrawiam!
Wąski Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witaj poszukaj odpowiedzi w odpowiednim dziale
Rekomendowane odpowiedzi