marek_b Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich klubowiczów. Marek
Gość ajax4life Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam, nowy nie jestem ale moj uzytkownik zostal zablokowany/usuniety? nazwa uzytkownika : ajax Nie moglem sie zalogowac ( zle haslo chociaz na pewno jest dobre ) NIe moge rowniez zmienic hasla ( nie dostaje maila z forum o zmianie hasla ) Pomocy?
hotrisc Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich na forum. Jestem nowym bywalcem na tym forum jednak moją niunię mam już pewien czas. Mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania, a i sam w czymś pomogę. Pozdrawiam
Marian Barczak Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich,jestemnowy na forumi chciałbym móc wymieniać się z wszystkimi doświadczeniamina temat Audi A4 którego jestem szczęśliwym posiadaczem od początku tegoroku. Pozdrawiam ALL4U.
bumar Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Cześć mam na imię Rafał i jestem nowo przyjętym klubowiczem.Pozdrawiam wszystkich szczesliwych posiadaczy audi a4
pakson Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich serdecznie mam nadzieje ze nowe autko bedzie sie spisywalo bez problemu i w razie jakich kolwiek problemow bede mogl liczyc na wasza pomoc!! Pozdrawiam Pakson
Gość Olaf :) Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam gorąco Wszystkich moja przygoda z Audi dopiero się zaczyna. Mam nadzeję, że w trudniejszych sytuacjach - oby było ich jak najmnej - uzyskam pomoc na tym forum. Pozdrawiam :)
kranc Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy aut marki Audi ,niestety posiadam inny model a mianowicie A6 ale jak to modele spod jednego znaku OOOO wiele je łączy więc korzystanie z wielu forum różnych typów powiększa naszą wiedze o tej marce Czytając wiele ciekawych tematów na temat tej marki i różnych modeli coraz bardziej kochamy te autka Pozdrawiam Daniel z Legnicy !!!
uglook Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem A4. Wałbrzych
grzesiek134 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszyskich Użytkowników tej strony. Do niedawna stałem się szczęśliwym posiadaczem Audi A4 1.9 tdi. Pozdrawiam wszyskich i mam nadzieje na owocną współpracę. Narazie będę bazował na Waszej wiedzy ale po jakimś czasie będę pomocny.Grzegorz
Sztomel Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich Forumowiczów, Tomek z Rybnika, posiadacz Golfa Mk4, mam nadzieję, że dużo się od Was koledzy dowiem i może sam będę też w stanie komuś pomóc.
tomaszu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam kolegę i zapraszam do działu SPOTY MAZOWIECKIE: http://vps.a4-klub.pl/smf/mazowieckie-b84.0/
tomaszu Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam i zapraszam do działu SPOTU MAZOWIECKIE http://vps.a4-klub.pl/smf/mazowieckie-b84.0/
S_Line Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich nazywam sie Mateusz i Jeżdżę Granatową Audi A4 z 96r..
nako83 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Witam wszystkich klubowiczów. Paweł z Lublina
Rekomendowane odpowiedzi