Miras221111 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) cześć wszystkim jestem nowym tutaj a to moje drugie audi wcześniej było 80 b4 ABK mam nadzieje ze wiele się dowiem teraz od was o A4 i ja sam z czasem będę mógł służyć pomocą . a jestem z okolic Radzynia podlaskiego . Edytowane 8 Października 2015 przez Miras221111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip954 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zinmer Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witamwszystkich i Pozdro z podkarpacia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfaks Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawna stałem się posiadaczem czarniutkiej A4 i postanowiłem do Was dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateuszek1001 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lurikeen Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Trochę od d... strony zacząłem bo najpierw w innym dziale napisałem ale cóż...lepiej późno niż wcale Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janas_83 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam Wszystkich Pierwsze poważne forum i pierwszy post - mam nadzieje że nie ostatni Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lbst Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 witam wszystkich! wprawdzie jestem bardziej fanem bmw, ale audi tez da sie lubic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_lucas Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaudi2505 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Jestem posiadaczem juz drugiego tego samego auta i mam nadzieje ze nigdy mnie nie zawiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_lucas Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat164 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Hej wszystkim! Od niedawna jestem posiadaczem audi 1.8. Mam nadzieję że forum pozwoli Nam na wymianę ciekawych informacji o naszych autkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi