pelen23 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 witam wszystkich serdecznie jestem tu nowy mam nadzieje że bedzie miło
maks149 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam wszystkich , na tym forum póki co nowicjusz a na innym może już ktoś miał okazje mnie poznać, pozdrowionka
kamilrog88 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Jestem nowy Leżajsk :-)
Maniu9116 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Cześć wszystkim mam na imię Mateusz jestem z województwa Łódzkiego mam nadzieje że zostanę miło przyjęty do waszego grona czterech kółek.
MemberA4 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Witam kolegę z województwa :-) Życzę miłego spędzania czasu na forum. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
uosiek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Cześć, świeżak jestem Moje poprzednie auto wyzionęło ducha i stwierdziłem, że czas kupić coś poważniejszego, co ma posłużyć z 5-6 lat. Zastanawiam się nad A4 B6 lub B7 oraz Skodą Octavią. Zarejestrowałem się na forum, żeby poszperać pod kątem opinii o tych modelach. Na zakup auta mam 5-6k euro, szukam czegoś mocniejszego niż 150 koni, mieć trwały silnik i nie rdzewieć. Czy Audi A4 spełni te wymagania? Odpowiedzi na to pytanie szukam na tym forum
Rekomendowane odpowiedzi