Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, na forum jestem juz sporo czasu ale właścicielem b6 zostałem od niedawna ??

6241705600_IMG_1458.JPG

Edytowane przez krzysiekze3

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pozdrawiam z Kujaw

Opublikowano

Witam!

Jestem z Głubczyc, woj. opolskie. Od miesiąca jestem posiadaczem czarnej b6 avant 1.9 TDI AVF z 2003r.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam

Witam

Spoiler

Szukam dobrego warsztatu w Bydgoszczy okolice  .Moje audi a4 b6 2003 rok nie ma pełnej obsugi komputera chciałbym wymienić dzwgnie od wycieraczek , oraz  wgrac pełny soft komputera.

Pozdrawiam Marek

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. Odpowiedni dział do takich rzeczy jest na forum.

Opublikowano

Witam wszystkich na forum. Niedawno kupiłem pierwsze audi w swoim życiu, A4 b7  2.0 TFSI Avant quattro 

Pozdrawiam

Opublikowano

Siema ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Witam i pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich 

Nazywam się Michał 

jestem z Łomży woj. Podlaskie. Mój samochód to Audi a4 b5 1.8T AUB czysta benzynka kombi Nogaro blue :D 

z wykształcenia i z hobby jestem mechanikiem tak więc wszelkie naprawy i upiększanie samochodu nie są mi straszne :)

Moim pierwszym samochodem była audi 80 b4 2.0 90 km pancerna i nie zawodna :) jednak z czasem brakło mocy i komfortu dlatego padło na b5 młodszą siostre b4 :) 

zapraszam do przeczytania posta o moim samochodzie oraz komentowania pozdrawiam i szerokości drodzy forumowicze :) 

poniżej aktualne zdjęcie Mojej smerfetki (przepraszam za jakość ;/ )DSC_0872.thumb.JPG.b9faed85df6a5b033d62441e7956eb3e.JPG

Opublikowano

Cześć jestem Heniek woj. Warmińsko-Mazurskie :D Miasto Giżycko  POZDRAWIAM Wszystkich forumowiczów :D 

4.jpg

Opublikowano

Witam i siemka wszystkim nazywam się Patryk jestem ze Starogardu Gdańskiego 

Opublikowano

Witam forumowiczów. Od wczoraj jestem posiadaczem Audi A4 B8 rocznik 2013 silnik 2.0 Diesel. Chętnie powymieniam się doświadczeniami z użytkowania tego samochodu. Oczywiście muszę je najpierw zdobyć :-). Pozdrawiam wzystkich

Opublikowano

Witam jestem posiadaczem auta (Audi a4 b5fl AHL) mam go od roku a jestem tutaj pierwszy raz ;) myślę nad swapem ale wiem że są różne opinie. Jestem z Torunia jak są w okolicy jacyś fani Audi to zapraszam do rozmowy ;)

*Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Niedawno po przygodach z BMW postanowiłem wypróbować Audi i dołączyć do społeczności forum A4-Klub Polska, przy tej okazji chciałbym przywitać się ze wszystkimi użytkownikami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jak w tytule, witam wszystkich użytkowników forum. Stałem się posiadaczem Audi a4 b5 2.4 v6 avant. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam wszystkich. Nie mam audicy ale bardzo je lubię. Mam Toyotę Avensis II kombi z silnikiem benzynowym 2.0. oznaczenie silnika 1AZ-FSE. Mam nadzieję że wiele będę porównać z toyotą.

Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Witam.

Jestem tu nowy 

Mam nadzieje że mi pomożecie i odpowiecie na kilka pytań zwiazanych a Audi :) 

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Krzysztofie napisz jeszcze że jesteś "MISTRZEM" jeśli chodzi o mega burdel pod maską i chaos (dosłownie epicki CHAOS) w instalacji elektrycznej.

W każdym razie "polecam" usługi i porady kolegi .....

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :)

Opublikowano

Witam wszystkich członków forum.

Jestem nowym posiadaczem Audi a4 b4 1.8t mam nadzieje że w razie jakiś problemów z moim samochodem będę mógł na was liczyc.

*Proszę uzupełnić profil.

Opublikowano

Witam.jestem tu nowy

Spoiler

i od miesiąca jestem posiadaczem a4 b8.i mam taki problem.mianowicie wlałem ok 4l plynu do spryskiwaczy do zbiorniczka i mysle ze jakies 2 l odrazu wyciekło gdzies pod nadkolem.cieklo ciurkiem.myslicie ze zbiornik do wymiany?czy co to może byc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.