Mateo87 Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich posiadaczy No co tu duzo pisac! rozpisze sie później Pozdro motomaniacy
cinek0478 Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam posiadaczy najlepszych aut i tych którzy juz niedługo podejmą trafny wybór - czyli zakup . Mam A4 od pół roku i już wiem ze to był dobry wybór. Kolor czarny, reszta w opisie. Co do numerów silnika podanych w opisie to nie jestem pewien bo między innymi z tego powodu tu trafiłem. Pozdrawiam
labek Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich maniaków, co prawda nie jeżdżę A4 ale tez audi które można zobaczyć w linku w podpisie. Pozdrawiam Edit: jest mozliwosc zeby w opcjach dodawania auta dodac np coupe ? Bo jest do wyboru duzo aut ale nie ma 80,90,coupe,cabrio
Kay Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Witam wszystkich forumowiczów i pozdrawiam serdecznie! Bardzo fajne forum tu chłopaki stworzyliście - sporo ciekawych informacji nt A4 (przeglądnąłem już trochę tematów) można się dowiedzieć. Wiedza niektórych mnie po prostu powala, bo sam jestem zielony jak ten ludek obok, choć uwielbiam autka to boje sie grzebać co by nie zepsuć czegoś a i trochę cierpliwości brakuje Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich! Do usłyszenia na forum i zobaczenia na drodze
Gość zdeniu Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 witam nowego Bardzo fajne forum tu chłopaki stworzyliście nie tylko chłopaki kobitki też je tworzą
Rekomendowane odpowiedzi