Himax Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam wszystkich bardzo serdecznie Moje pierwsze audi to a4 b5 1.8t
Hugo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Noktowizor Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam jestem tutaj nowy mam na imię Janusz ,od trzech tygodni jestem posiadaczem audi a4 2.0 TDI i chyba coraz większym fanem,mieszkam w okolicy Sieradza ale jestem zawodowym kierowcą i jeżdżę głównie po niemczech.Więc witam wszystkich.
Hugo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dolly Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nazywam się Ewelina, do niedawna wierna posiadaczka innej niemieckiej marki a od wczoraj Audi A4B5 1,9 tdi. Mam nadzieje, że znajdę tu mnóstwo odpowiedzi na nurtujące pytania Pozdrawiam!
Hugo Opublikowano 27 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
zero1 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Wypada się przywitać, skoro wstąpiłem do grona szczęśliwych posiadaczy a4 b5. Dotychczas jeździłem vw passat b5 tdi afn+ag4 i wielokrotnie wspomagałem się poradami z Waszego forum, aktualnie a4q i nadal afn. Dzięki za wiedzę, którą się dzielicie. Pozdrawiam.
Qbool Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Cześć wszystkim, mam na imię Jakub. Mam nadzieję że przemili forumowicze podzielą się ze mną wiedzą i pomogą kupić moje pierwsze Audi A4 . Obecnie Passat b5 1.6 .
hamak88 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 witam jestem nowy na forum i aktualnie moje audi jest w naprawie?
Nateeek Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, mam na imię Paweł jestem z okolic Klodzka (woj. Dolnośląskie) moje audi to a4 b6 1.8T BEX Quattro wierzę, że w waszym gronie znajdę odpowiedzi na moje liczne wątpliwości i pytania odnośnie mojej perełki. Pozdrawiam
Zielonamila1 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Witam . Spoiler Miałem problem z wentylatorem klimatyzacji . Padło łożysko wiatraka . Kupiłem wentylator z modułem . Wentylator został zmieniony z modułem. Problem jest w tym że nie włącza się klimatyzacja . Nie działa wentylator . Dodam że Klima nabita, wymieniony zostal tez czujnik w chlodnicy . Moje pytanie . Czy modol kupiony musi mieć taki sam nr jak był w oryginale? I czy to wina modułu że nie chce włączyć się wentylator . Audi a4 b6 1.9 tdi 130 km 2003 rok . Czekam na odpowiedzi . *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
pksmlody Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Siemasz. Jak jesteś z Grodziska Mazowieckiego to podjedź do chłopaków z Graftech Service GTS - http://graftechservice.pl/info-tech bez problemu ogarną Twój problem.
z1Rafcio1989 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Jestem posiadaczem a4 b6 avant, więc myślę że będzie o czym gadać...:)
Hugo Opublikowano 28 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hanys88 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Witam wszystkich clubowiczów a4 ,ma a4 b5 97r 1.6 bp. , pochodzę z radlina woj.śląskie
Rekomendowane odpowiedzi