Hugo Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Michaelsd Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Witajcie. Jak zainstalowac lub zaprogramowac jezyk Polski w audi a4 b8 2011r. Z gory dziekuje za pomoc
Hugo Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kajrol Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Ahh Witaj witaj, nasze forum jest obszerne. Więc wystarczy poświęcić trochę czasu i przeszukać działy,tematy i znajdzesz tam dużo odpowiedzi
ażu Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 chciałbym się przywitać jako nowy użytkownik forum. często korzystam z wpisów na forum jednak bez konta to trochę tak telefon bez internetu czyli urządzenie jest martwe. mam nadzieje na miłą współpracę
Hugo Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
ażu Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 witam Spoiler mam włączony tryb skandynawski jednak chciałbym żeby jednocześnie włączyło się podświetlenie wskaźników, radia i klimy. jakiego kodowania użyć. mam vaga jednak nie znam angielskiego więc.... proszę o instrukcje *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
DanB7 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 WITAM wszystkich pasjonatów AUDI !!!?
MAGICKkrosno Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Witam Spoiler zacina mi się licznik prędkości wymieniłem impulsator i nadal to samo co mogę jeszcze zrobić by to naprawić? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
bartirr86 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Witam, Spoiler Panowie sanki ze zwykłej audi 4 b6 avant 1.9 130 km a sanki do quattro będą takie same? Muszę kupić nie jestem pewny. Dzięki z góry . Pozdrawiam *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
MAGICKkrosno Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 mojego przypadku nie znalazłem
Adam87 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 https://a4-klub.pl/forum/275-audi-a4-b5/ Poszukaj tutaj.
MAGICKkrosno Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 mojego przypadku nie znalazłem
Adam87 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Załóż tam temat.. napewno ktoś pomoże, bo tutaj raczej mało osób zagląda.
Rekomendowane odpowiedzi