Hugo Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
tarmacfan Opublikowano 20 Listopada 2018 Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam wszystkich posiadaczy a4 i nie tylko ? Melduje się z małyszem w avancie na pokładzie.
Hugo Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
XWłodek Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Panowie szukam elektryka który podłączy instalacje haka do Audi A4 b8 w Warszawie *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
seed34 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam wszystkich posiadaczy naszych ukochanych a4 ?
Hugo Opublikowano 21 Listopada 2018 Autor Opublikowano 21 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Albert80 Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Cześć Wszystkim. Mam na imię Albert jestem z okolic Brzeska. Stałem się niedawno posiadaczem A8D3.
bartasck Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Od wczoraj jestem posiadaczem B7 1.8 T Quattro Liczę na forumową pomoc w razie potrzeby. Pozdrawiam z Kielc
Warharhunter Opublikowano 21 Listopada 2018 Opublikowano 21 Listopada 2018 Cześc mam na imię Marek właśnie zakupiłem Audi a4 b5 .Do tej pory użytkowałem Audi A6 C4 2.8 Quattro ,ale niestety z racji tego,że autko już było leciwe postanowiłem zamienić na coś nowszego i wybór padł na A4 Mam nadzieję,że znajdę tutaj na forum wiele informacji na temat mnie interesujących i sam służe swoją wiedzą ,jeżeli zajdzie taka potrzeba
Staniszewski Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam wszystkich klubowiczów
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
virtzu Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam wszystkich. Jestem nowy na forum, pochodzę z Olsztyna. Jeżdże Audi a4 b6 1.8t quattro cabrio z 2004 roku. Świeżo kupiony egzemplarz. Wymieniłem na początku całe zawieszenie przód z oryginału na wzmocnione meylehd + tył dwa wahacze. Nowe sprężyny kajaby x4, tarcze wentylowane 318mm. Zaciski maźniete na czerwono. Do tego wszystkie gumy z tyłu zmienione na nowe. Konserwacja podwozia, wymiana rozrządu na conti z pompa wody. Łańcuch wymieniany przez poprzednika, mam nadzieję że posłuży póki co. Zrobiłem chip, seria 164, po wyszło 190hp. Ogólnie chciałbym mu wstawić jakieś bajery, i napewno zmienić jego dźwięk bo aktualnie chodzi jak słabe 1.6 (sama akustyka). Nie mam zamiaru robić wieśtuningu tylko konkrety. Może ktoś przy okazji pomoże od czego zacząć, jakieś linki strony, ludzie chętni pomoc znaleźć strumienice, lub całe układy i jakieś bajery którymi można uzbroić takie cabrio, a może przy okazji jeszcze zwiększyć moc.
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
wojtasbbi Opublikowano 22 Listopada 2018 Opublikowano 22 Listopada 2018 Jestem Wojtek Na tą chwilę nie mam Audi co niedługo ma się zmienić. Założyłem konto w celu uzyskania informacji na temat B6/B7 na wiosnę 2019 planuję zakup B7 1.8T 2xSline pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi