WojtekSt Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam wszystkich goraco, ciesze sie ze do was dolaczylem
Hugo Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dodo_1234 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Cześć wszystkim, jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 już od 5 lat. Forum czytam też od dawna jednak dopiero teraz postanowiłem zacząć się uczielać
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Patryktaa18 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam Jestem nowy na forum, zarejestrowałem się bo przymierzam się do zakupu Audi. Interesuje mnie tylko silnik 1.8t. Mam pytanie do znawców marki. Lepiej kupić starszą b6 jeśli nie zależy mi specjalnie na wygodach ? Czy może naprawdę warto dołożyć parę tysięcy i kupić b7 ?
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam P.S. Tutaj się tylko witamy
Krzysieknl Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam wszystkich jestem nowy mam a4 b7 1.8.T i mam problem ze zmianą radia audi concert na androida nie działają tylne głośniki.Jak by mógł się ze mną skontaktować pan lewiatan1989 podłączał takie same radio jak ja chce podłączyć
Hugo Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam P.S. Napisz do niego po prostu
cabaton Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Cześć wszystkich. Mam na imię Artur i od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b6 1.9tdi. Pozdrawiam
karramba89 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Opublikowano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Siema wszystkim Edytowane 4 Grudnia 2018 przez karramba89
Murzyn33233 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Posiadaczem A4 jeszcze nie jestem, ale możliwe, że niedługo to się zmieni. Jestem z Dzierzgonia, woj pomorskie, prosiłbym o kontakt osób z tego regionu, ponieważ miałbym kilka pytań. Pozdrawiam, Dawid
Hugo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Tehacjush Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jak widać jestem nowy, posiadam a4 b7 2.0t fsi quattro. Mieszkam w Anglii, szukam informacji na tem przeróbki tylnej kanapy na składana. Mój owczarek już się nie mieści na tylną kanapę ??
Hugo Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi