mariogo Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam serdecznie aczwórkowców!! Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mariogo Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 9 minut temu, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Super, dziękuję!!!
Lebron44 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam wszystkich klubowiczów ! Melduję się ze swoim A4 B7 1.8 T BFB.
Hugo Opublikowano 31 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
trochon Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Witam w gronie tych co mają przewagę.
Jaceqpro Opublikowano 1 Lutego 2019 Opublikowano 1 Lutego 2019 Witam Wprawdzie na forum jestem od roku 2015 jednak poprzednie Audi sprzedałem przez chwilę była inna marka ale postanowiłem powrócić do korzeni i znowu zakupiłem Audi Więc Witam ponownie wszystkich Szanownych forumowiczów. Pozdrowienie
Rekomendowane odpowiedzi