Hugo Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Jurek09 Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Cześć wszystkim Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B5 z 1997 roku. Moim celem jest doprowadzenie egzemplarza do perfekcji. Jeszcze raz cześć wszystkim ;).
Hugo Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Opublikowano 8 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pelq90 Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Witam, jestem Przemek. Mieszkam w okolicach Zamościa. Moje auto to Audi a4 b5 2.8 v6 quattro
Hugo Opublikowano 8 Marca 2019 Autor Opublikowano 8 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Adam42 Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Witam nazywam się Adam, jestem z Rybnika i jestem świeżym nabywcą A4B6 1.8t w angliku ?. Pozdrawiam?
LukLad Opublikowano 8 Marca 2019 Opublikowano 8 Marca 2019 Witam społeczność Klubu Audi A4 Polska. Mam na imię Łukasz, rocznik 1984. Mieszkam na Podlasiu, a dokładniej okolice Łomży. Aktualnie poruszam się autem z grupy VAG jakim jest Volkswagen Polo 1.2Tsi. Z czasem w życiu potrzeba zmian i padło na zmianę auta. Mam upatrzony egzemplarz, i miejmy nadzieję trafi w moje posiadanie. Mam nadzieje, ze spotkam tutaj ciekawych i życzliwych ludzi, pasjonatów motoryzacji.
Hugo Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi