Zdzichu83 Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 Witam wszystkich.Stalem sie szczęśliwym posiadaczem A4 :)))Pozdrawiam i Dozobaczenia
Hugo Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Loczek89 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Samochód jaki posiadam to A4 B7 w cabrio. Póki co jeszcze w Londynie Edytowane 10 Marca 2019 przez Loczek89
Hugo Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Czesio6232 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam, moje autko a4 b7 1.8t sedan w moim posiadaniu od roku. Jestem z mazowieckiego
Hugo Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Sylwek250 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam jestem z Gliwic posiadam audi a4b5 18 ADR z 1996r z LPG
mizceq Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Cześć, jestem z Poznania, od kilku dni posiadam A4 B6 w 1.9 AWX
borowik777 Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam wszystkich jestem nowy więc prosze o wyrozumiałość ? mam audi a4b7 rok 2006 silnik 2.0 tdi oznaczenie BPW Spoiler od jakiegoś czasu zaczęły sie problemy z paleniem musiałem dłużej kręcić aby zapalał wyglądało to tak jakbym wymienił filtr paliwa wówczas trzeba kręcić dłużej i on jak dostaje paliwo zaczyna łapać i było ok zdarzało sie to raz na jakiś czas pewnego dnia pojechałem na zakupy i dno kręce i nic przyjechał kolega z kompem podpieliśmy i żadnych błedów nie pokazało więc daliśmy mu plaka w rurę od interkulera i zagadał od razu po tym jezdziłem może około 3 tygodni i nie było problemu z paleniem aż znów pewnego dnia to samo więc znów plak i jadę sprawdziłem u mechanika jeszcze raz żadnych błędów wymieniliśmy czujnik położenia wałka rozrządu dalej to samo paliłem na światłach i też nic sprawdzony był też jak nie odpalił pompa bije paliwo, teraz zdarza się to cora częściej a dzisiaj znów musiałem odpalac go na plaku nie mam juz pomysłu może któryś z was miał lub spotkał sie z podobnym problemem? Bardzo proszę o pomoc ☹️ *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Rekomendowane odpowiedzi