Hugo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dawid070797 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Cześć nowy w rodzinie Audi a to moje cudeńko
Hugo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Magda2508 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witam chcę kupić VW new Beatle i mam numer Vin czy ktoś może mi to auto zweryfikować przebieg bo sprzedający gwarantuje że ma 140tys- zależy mi na czasie
Hugo Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Witamy Jak zależy Ci na czasie to dzwoń do ASO i ładnie poproś o potwierdzenie przebiegu
Igor1989 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam wszystkich mam nadzieje ze rozwieje tutaj swoje watpilwosci na temat auta pozdrawiam
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
monuai Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Cześć Od paru dni posiadacz a4 b5 1.9 tdi, wcześniej honda prelude V:-) Totalnie nie znam marki audi, stąd mam nadzieję, że otrzymam tu informacje na zadane pytania. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
michubot91 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Siema wszystkim. Mam na imię Michał mam 28 lat. Pochodzę z Podhala. Mam nadzieję że uda mi się tutaj znalesc odpowiedzi na temat mojego 1.9 1z. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi