Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
agrafek Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam wszystkich serdecznie Przypełzam z Audi Klub Polska i ciekawi mnie czy nasza brać nie może się zebrać w jednym miejscu tylko każdy model musi mieć swoje osobne forum ?
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
sc57pl Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 Witam wszystkich serdecznie z kujawsko - pomorskiego
Hugo Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
qumcio Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 Czesc, mam nadzieje ze moja obecność na forum będzie dla mnie bardzo przydatna i znajdę odpowiedź na wszystkie nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam.
lukasz432120 Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 (edytowane) Witam serdecznie Edytowane 1 Maja 2019 przez lukasz432120
Hugo Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
CinekAvant Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Witajcie, od kilku dni stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,8T napędem Quattro, oznaczenie silnika BEX, auto spisuje się rewelacyjnie i życzyłbym bym sobie aby tak pozostało. Rejestrując się na forum mam nadzieję skorzystać nie niejednokrotnie z Waszej pomocy, a zarazem chciałbym wyrazić chęć pomocy innym swoim skromnym doświadczeniem w dziedzinie zarówno elektroniki jak i koncernu Vag. Jednoczosnie proszę o wyrozumiałość w kwestii ortografii i błędu wypowiedzi. Pozdrawiam Serdecznie, do zobaczenia
Hugo Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi