Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
Fiszowsky Opublikowano 6 Czerwca 2019 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Cześć wszystkim. Jako nowy forumowicz pragnę się przywitać Na imię mam Kamil, mam 32 lata i jestem szczęśliwym i zadowolonym posiadaczem Audi A4 B7 2.0 TFSI. Mam nadzieję, że znajdę sporo ciekawych porad i sam będę mógł pomóc komuś innemu Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
bunjiie Opublikowano 8 Czerwca 2019 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Tak oto stałem się posiadaczem A4 B6. Z góry dziękuję za cierpliwość w odpowiedziach na pytania
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Huma Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam serdecznie Spoiler Stałem się posiadaczem A4 B8 rocznik 2008. Podczas zapoznawania się z obsługą i próbie wydania komendy głosowej po wciśnięciu przycisku na kierownicy okazało się że zamiast klasycznego "bip" jest dziwne "Bliom" i nic się nie dzieję, nie reaguje na żadne komendy w jęz. angielskim, bo taki mam ustawiony. Proszę pomóżcie. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
hubert26w Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Jestem posiadaczem avanta b5 od wczoraj. Mam nadzieję że uda mi się tu znaleźć pomoc osobom ogarnięciu auta. Pozdrawiam fanów czterech pierścieni!
Kristof90 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam świeży zakup a4b8 2015 2.0 tdi ultra. Spoiler Myślę nad dodatkowym zabezpieczeniem, nie chce dawac auta do zadnego nie sprawdzonego elektryka, moge sobie sam z tym poradzic tylko potrzebuje porady na temat dodatkowego zabezpieczenia. Blokada zaplonu lub odciecie paliwa. Jakies schematy jak by ktos posiadal bylbym ogromnie wdzięczny:) *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
timmy41 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum
strz88 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Opublikowano 9 Czerwca 2019 20 maja 2019 rozpocząłem przygodę z Audi ☺️ Stałem się posiadaczem A4 B7 1.9 TDI S line. Ale w grupie VAG od 2008. Zaczynałem od Polo 6N, później 3x Golf II (GT, GTI 16V, GTD) i ostanie ponad 3 lata Passat B5 1.9 TDI. To tak krótko o mnie☺️ Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi