luki479 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam wszystkich, jestem posiadaczem A4 B6 z silnikiem 1.8T BFB. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pawko 937 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Opublikowano 3 Sierpnia 2019 WITAM WSZYSTKICH POSIADAJĄCYCH AUDI TEZ OWĄ MAM OD NIEDAWNA WIEC FAJNIE TU DOŁĄCZYĆ!
Hugo Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mmonio592 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam, wszystkich grupowiczów! Jestem posiadaczem A4 b7 1.8T Bex. Pozdrawiam!
Hugo Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dzieciol Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Witam grono. Spoiler Potrzebuje waszej pomocy bo juz przeczytalem cale internety i odpowiedzi brak. Mianowicie auto A4 B5 AHU i problem z nadmiernym dymieniem na czarno. Auto po programie 3-4lata temu, wtryski 216 i turbo na 1.2b. Auto ma moc, wtryski oddawalem do przeregulowania, turbo dmucha ok. Ewidentnie za malo powietrza lub za duzo paliwa. Pytanie gdzie... Logi mam zrobione. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
cnv Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Cześć, Zakupiłem własnie swoje pierwsze Audi w życiu i postanowiłem dołączyć do społeczności żeby lepiej poznać to auto. A4b7 avant 1.8 T + automat. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ziętek49 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam Wszystkich, zostałem świeżutkim użytkownikiem Audi A4 Avant 2,0 TDI. Jestem wiekowym kierowcą, znałem auta starej generacji, modernizowałem pojazdy za "komuny". Teraz przyszła pora na korzystanie z doświadczeń Młodszych lepiej poruszających się w nowościach technicznych. Na początek będę czytał.
Hugo Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Artur1910 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam wszystkich klubowiczów.:)))
Rekomendowane odpowiedzi