jackson55.92 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Jestem posiadaczem A4 b6 1.8T, 150KM, to już druga b6 w moim posiadaniu
Hugo Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
fanquattro Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Od kilku lat jestem wierny marce Audi, przygoda zaczęła się od 80 B4 --> A4 B5 --> A4 B6 --> najnowszy nabytek A4 B8 Pozdrawiam!
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Xerven Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Hej wszystkim! Od jakiegoś czasu Was czytam i dużo tutaj wyczytałem, ale nigdy nie miałem okazji się zarejestrować. Pozdrawiam Daniel
Hugo Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
RogalTsT Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam wszystkich pasjonatów A4. Z tej strony Łukasz ze Starachowic. Bardzo dużo was czytałem i powiem szczerze moim zdaniem najbardziej poukładana społeczność tu się wypowiada zazwyczaj. Aktualne auto Passeratti b6 1.9tdi Ale sprawa rozwojowa bo posiadaczem A4 jeszcze nie byłem chodź często takowe użytkuje. I uwiodła mnie A4 więc dość intensywnie rozglądam się za a4b7 1.8t oczywiście. Pozdrawiam wszystkich.
cjancik Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów Cieszę się, że mogę dołączyć do zacnego grona pasjonatów A4 Mam nadzieję, że będę mógł tutaj wnieść również coś od siebie Pozdrawiam !
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mrama Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witam wszystkich! moje A4 mam już 11 lat i do tej pory byłem tylko "czytelnikiem" waszego forum i nadszedł czas aby to zmienić
Hugo Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
ambroz66 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Dzień dobry wszystkim. Przed wczoraj zostałem właścicielem A4 B7. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi