mkl1990 Opublikowano 6 Września 2019 Opublikowano 6 Września 2019 Witam wszystkich użytkowników forum tych, którzy są tu od dłuższego czasu jak i nowych jak ja. Nazywam się Krzysztof jestem z okolic Andrychowa województwo Małopolskie. Stałem się szczęśliwym posiadaczem audi a4 b5 z 2000 r. w wersji Avant z silnikiem 1.9 tdi o mocy 115 km z napędem na przód. Bardzo dziękuje za możliwość dostępu do tak wielkiej skarbnicy wiedzy jaką jest to forum. Pozdrawiam Krzysztof
Hugo Opublikowano 6 Września 2019 Autor Opublikowano 6 Września 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
andrzej780 Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Hugo Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Shaarky Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Cześć wszystkim, jako nowicjusz chciałbym się przywitać z wszystkimi ? Mam nadzieję, że z waszą pomocą dowiem się czegoś nowego a kto wie? Może i ja będę w stanie dać coś od siebie Szerokości!
Hugo Opublikowano 7 Września 2019 Autor Opublikowano 7 Września 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
inside123 Opublikowano 7 Września 2019 Opublikowano 7 Września 2019 Witam forumowiczów, pochodzę z Oleśnicy koło Wrocławia i użytkuję a4 b6 w klekocie ?
Arturbiedron Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Serdecznie witam wszystkich. Mieszkam w Jedliczu. Posiadam Audi A4 B5 2001 lift. ? Edytowane 8 Września 2019 przez Arturbiedron
Hugo Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Krystik321 Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Witam serdecznie, pozdrawiam z Dolnego Śląska okolice Legnicy
Hugo Opublikowano 8 Września 2019 Autor Opublikowano 8 Września 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pitereko Opublikowano 8 Września 2019 Opublikowano 8 Września 2019 Witam wszystkich klubowiczów właśnie stałem się posiadaczem tego wspaniałego modelu z 2004 roku w wersji kombi pozdrawiam wszystkich z Podkarpacia i okolic krosna ?
Rekomendowane odpowiedzi