Hugo Opublikowano 12 Października 2019 Autor Opublikowano 12 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Novy6 Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Witam serdecznie i dziękuję za przyjęcie
Hugo Opublikowano 12 Października 2019 Autor Opublikowano 12 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Lomax211 Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Witam wszystkich! Najlepsze forum audi!
Infecti0us Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Cześć wszystkim jestem Dawid Pochodzę z Raciborza ale aktualnie mieszkam w okolicach Wielunia przez wiele lat także mieszkałem w Opolu Jeżdżę audi A4 B7 Avant ze względu, że muszę mieścić wózek bo niedawno zostałem tatą ;)pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję,że pomożecie mi w wielu sprawach oraz ja służę pomocą w moim doświadczeniu. Mimo wszystko jestem amatorem dlatego proszę o wyrozumiałość w braku (często) podstawowej wiedzy
Hugo Opublikowano 13 Października 2019 Autor Opublikowano 13 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 13 Października 2019 Autor Opublikowano 13 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
KrzychuR1 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Witam, wszystkich ze świeżo kupionym a4 b8 3.0tdi
Auditomcio Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Cześć wszystkim Mam na imię Tomek mieszkam w Trzebnicy woj. dolnśląskie. Audi A4 b9 kupiłem we wrześniu tego roku, jest to diesel 2,0 190KM z 2015. Już skorzystałem z Waszych porad dotyczących montażu schowka po stronie kierowcy i postanowiłem się zarejestrować bo z moim Audi zostanę na dłużej:) i pewnie przydadzą się rozmowy na temat naszych aut.
Michal9 Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Witam wszystkich,Jestem Michał mieszkam w województwie lubelskim,jeżdżę Audi A4 b7.
A4Lucas Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Witam wszystkich użytkowników Audi i forumowiczów. Od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI Avant. Pozdrawiam Łukasz
Hugo Opublikowano 14 Października 2019 Autor Opublikowano 14 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kamilos566 Opublikowano 14 Października 2019 Opublikowano 14 Października 2019 Cześć, od kilku tygodni jestem posiadaczem a4 b8 2010r 2.0 Tdi 143km w quattro. Pierwsze wrażenia z jazdy i przesiadki z Opla Vectry C? Nie ma o czym mówić, komfort ogólnie wszystko jest na dużo wyższym poziomie.Duzo osób mówiło mi ze jakość i klasa od Opla jest o niebo wyższa, nie wierzyłem bo moje przyzwyczajenie do Opla było dość duże(prawie 7 lat Oplem) jednak przesiadka na audi dla mnie było dużym +++ Narazie jedno zdjęcie, ale będzie więcej, POZDRAWIAM ???
Rekomendowane odpowiedzi