Siwas Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam wszystkich Spoiler jestem przed zakupem opon zima 18 obecnie mam lato 245 40 czy zima może być tak sama *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Piecia568 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam wszystkich jestem swiezym posiadaczem audi a4 b6
Hugo Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Kaliin Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Cześć wszystkim Jestem Rafał i jeżdżę Audi już od 3 dni i mam nadzieje że tak zostanie:)
Hugo Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
stfan342 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witamy w gronie "forumowiczów" i szczęśliwych posiadaczy jedynej słusznej marki samochodów. Bezawaryjności i zadowolenia z jazdy!
MarcinoMadzia Opublikowano 6 Grudnia 2019 Opublikowano 6 Grudnia 2019 Cześć wszystkim klubowiczom, właśnie nabyłem autko B7 2.0 TDI kod silnika BPW w nadwoziu kombi czy też AVANT
Tomek1985 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam, Mam na imię Tomek, 34 lata, Czeladź. Jestem informatykiem i kupiłem dla siebie A4 V6 1.9 2004 Avant. Od kolegi, bezwypadek, jestem w trakcie dopieszczania ale to myślę już bezpośrednio w temacie opiszę.
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Majkifunn Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam, Michał okolice Lublina niedawno kupiłem A4 B6 1.8t 120kw Avant 2004 Na chwile obecną super auto małe rzeczy do podrobienia ale kto takich nie ma;)
Hugo Opublikowano 7 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
irippah92 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Witam serdecznie wzystkich forumowiczów, Spoiler od roku jestem posiadaczem a4 b8 2011 rok, nadszedł więc czas żeby zmienic lampy tylne z ledowych na poliftowe neon led. Przyznam szczerze że sam boję się za to zabrać gdyż z moim szczęściem musiałbym od razu z dwa komplety takich lamp zakupić Jestem z Wielkopolski ( koło Piły) Potrzebuję i szukam pewnej osoby która pomogłaby mi w zakupie takich lamp oraz je założyła razem z kodowaniem i przerabianiem. Krótko mówiąc żeby wszystko było na tiptop Oczywiście za robociznę i fatygę zapłacę w złotówkach Pozdrawiam i czekam na odpowiedź *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi