tomekLDZ Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam ponownie po dość długiej przerwie Tomek z Łodzi
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
BystraDH Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich, jako nowy użytkownik forum. Posiadam od kilku lat stare i ani trochę nie wyjątkowe A4B5 1.6ADP, które aktualnie stoi bez układu napędowego i czeka na silnik. Pomyślałem, że skoro (z powodu braku auta) nie mam co robić z wolnym czasem, to poudzielam się troszkę na forum ?
Hugo Opublikowano 6 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Masin1990 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam od niedawna stałem się posiadaczem audi a4 b8 2010 Avant. 2.0 tdi moc podniesiona do 170 koni. Wczesniej audi a3 8l 1999 1.6 b+g a3 też zostaje w rodzinie dla dziewczyny pozdrawiam
Pietruchos Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich, od dwóch tygodni w posiadaniu A4 zakupiona dla mojej wybranki, dla siebie wybrałem S4 B8, jednak Jeszcze miesiąc muszę poczekać, bo płynie. Już znalazłem kilka tematów, które na samym początku Mi pomogły, więc zostanę na dłużej. pozdrawiam
Bartekp88 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich od kilku tygodni znów jestem posiadaczem Audi.
jacek123410 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich z tej strony Jacek z woj.Wielkopolskiego okolice Kalisza też jestem szczęśliwym posiadaczem Audi pozdrawiam wszystkich
Bronk Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam wszystkich i życzę zdrowia w nowym roku
m_nog Opublikowano 6 Stycznia 2020 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Witam serdecznie Od 30tkm radośnie leję benzynkę i olej do mojego CDNB i to jakoś lubię Nie planuję jej zostawic, choc s4 baardzo kusi. Dziękuję z góry za całą cenną wiedzę, która zebraliście na forum. Pozdrawiam, Mateusz
Olgierd93 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Również witam wszystkich, szczęśliwego nowego roku
Zlatan2332 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Dzień dobry chciałbym powitać wszystkich jako nowy członek forum pozdrawiam
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi