Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
KacperA4B5 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Cześć wam, od niedawna jestem użytkownikiem A4 B5 1.8 125 Nie jest może to król mocy, aczkolwiek wystarcza :) na grillu quattro(poprzedni właściciel założył) ale tak na prawdę jest ośka. Trzeba poprawić detale w środku, trochę na zewnątrz porobić małe odpryski zaprawką j będzie śmigać :) Chciałbym zregenerować przednie fotele, bo na moim już jest przetarta skóra (jakieś rady co do tego ?)
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
MISHA84122 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Witam wszystkich forumowiczów Na imię mam Michał i pochodzę z Zielonej Góry w woj. Lubuskim Z marką AUDI znamy się już kilka lat, ale pierwszy raz na pokładzie wylądowało A4B4 avant z piecem 2.8 30V. Chętnie pomogę w temacie mechaniki i audio... Myślę, że i ja chętnie skorzystam z dobrej rady forumowiczów zanim będę wiedział co jest "5" w tym modelu ;) Pozdrawiam
ario80 Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 cześć, wczoraj (trochę przypadkowo :) ) kupiłem moje pierwsze Audi. A4, quattro, 2.0 TDI, S-Tronic. Przychodzi czas żegnać się z moją Alfą 159 (z wielkim żalem), ale cóż. Pierwsze pytanie czy gdzieś mogę rozkodować VIN żeby potwierdzić wersję i wyposażenie?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
skygela Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Audi żony, ale ja będę miał kilka pytań na pewno. BlueSky, Łukasz
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Października 2020 Opublikowano 13 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rubler Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Witam serdecznie, już czuje ze od różnych ciekawych tematów odechce mi się spać Pozdrawiam cieplutko
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 14 Października 2020 Opublikowano 14 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Endigold Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Witam całą śmietankę towarzyską Audi A4 Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 15 Października 2020 Opublikowano 15 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
CarlosCk Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Siemanko. Nie wiem co napisać. Napisze tylko że miło do was dołączyć, jestem szczęśliwym nabywcą Audi B7 DTM jak moge to pomoge. Edytowane 16 Października 2020 przez CarlosCk
Rekomendowane odpowiedzi