Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dareckim11 Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Cześć. Mam na imie Darek, mieszkam w Glasgow, i od miesiąca jestem w posiadaniu audi a4 z 2018 roku.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Listopada 2020 Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bartas9.6 Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam serdecznie, jestem nowym użytkownikiem forum. Mam na imię Bartek, pochodzę z okolic Działdowa (warmińsko-mazruskie) i jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B5 i A4 B7 Nadszedł czas i na mnie, aby rozwinąć skrzydła i zaczerpnąć wiedzy od kolegów z forum jak i się podzielić swoimi doświadczeniami. Dzięki i pozdrawiam wszystkich!
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
KakarottoMui Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 tak w skrócie. Na imie mam Piotr, jestem ze Śląska. śmigam A4 b5 1.8T 150km AEB. autko od roku w moich rękach, nabiłem się na minę jak to bywa ale powoli autko dochodzi do siebie liczę, że moja wiedza się tu przyda a także, Wy udzielicie mi waszej Pozdrowionka dla was:)
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
johny0512 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Witam mam na imię Marcin mieszkam w Kujawsko-pomorskim moje auto to: Seat Exeo 1.6 MPI Sedan 2009r. Edytowane 3 Listopada 2020 przez johny0512
Kubasz49 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Razem z A3 witamy wszystkich forumowiczów, dzięki za przyjęcie! ?
Rekomendowane odpowiedzi