Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edwino4 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Cześć wszystkim! Kilka słów o mnie: Mam 28 lat i od 3 dni jestem posiadaczem audi a4b7 1,8t BFB w Quattro. Dzisiaj pierwszy raz wymieniłem coś w tym aucie i był to czujnik pedału sprzęgła (wyskoczył błąd EPC i obroty przy zmianie biegu rosły). Z auta jestem mega zadowolony z racje tego, że jest to ogromny przeskok po poprzedniku (astra g). Mam w przyszłości w planach zadawać wiele pytań i też chętnie będę dzielił się własną zdobytą wiedzą. Pozdrawiam wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiedżma12 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam serdecznie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomek33 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Wrocław A4 B8 2.0tfsi quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg1140 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Witam wszystkich audimaniakow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogin Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Jeszcze raz witam, jestem posiadaczem darowizny Audi A4 B5 2,5 TDI V6. rok prod. 1999 mam w planie wyremontować ten samochód do jak najlepszej formy technicznej i wizualnej. będę tu często zaglądał jestem ze śląska, z Rybnika. pozdrawiam klubowiczów. Dotychczas użytkowałem wiele samochodów, ale obecnie został mi Mercedes A klasa i Renault Scenic 2.0 16V którego sobie bardzo chwalę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawe01 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 12 Stycznia 2021 przez Pawe01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janajana Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam wszystkich, mam na imię Marek. Jestem z Wrocławia. Moje auto to Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI - 339k przebiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zizi Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontiac34 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Cześć, Marcin, Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialkov Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Dzien dobry, mam na imie Jan, pochodze z malutkich Werbkowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi