pioter466 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam bardzo serdecznie wszystkich fanów marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minior Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam wszystkich użytkowników ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gornik17 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa07 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Siemanko, nazywam się Maciek. Mam 20 lat z wykształcenia jestem informatykiem, jednak interesuje się bardzo mechanika. Ostatnio odkupiłem od kolegi a4b7 3.0tdi asb, uszkodzony, w którym przeprowadziłem własnoręcznie kompletny remont silnika. Zarejestrowałem się tutaj na forum w celu pomocy przy dokończeniu mojego samochodu, gdyż jest parę problemów. Pozdro Maciek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienek12 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 witam wszystkich członków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek14061998 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Cześć wszystkim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czupito Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam wszystkich posiadaczy Audi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jar87 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 (edytowane) Witam wszystkich Mam na imię Jarek. Niedawno zakupiłem moją wymarzoną A4 B8 2.0 TFSI quattro. Wersja z listopada 2013, a więc nie "żre oleju" jak poprzednik Zdjęcia poniżej Wierzę, że znajdę tu pomocną dłoń jak i rozwiązania na ewentualne moje pytania/problemy Edytowane 20 Stycznia 2021 przez jar87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marniu Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam wszystkich posiadaczy Audi , mam na imię Mariusz jestem od niedawna posiadaczem a4b6 w avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duczi Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam jako nowy członek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi